Huse är starka och byggda för att föra familjen samman samt bli till ett hem där många års minnen kommer att skapas, och en plats dit du alltid kan återvända var du än har varit. Därför förtjänar huse också mycket kärlek och kvalitetsmedvetna samt konkreta överväganden när det gäller att bygga eller renovera, just för att skapa de bästa förutsättningarna för familjens framtid.

T.ex. erbjuda EASYSTEEL olika kombinationer när det gäller räcken, samt olika vackra och hållbara materialer som ger kreativa resultat.

Just nu främjas glasräcke som ett riktig bra alternativ och en säker samt godkänd lösning. Glasräcke är är mycket populärt och kan sättas upp på både balkonger och trappor, och du kan även välja mellan olika inramning t.ex. trä eller aluminium, men du kan också satsa på helglasräcke, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Det som är viktigt, är att du som kund få din önskan uppfylld och blir nöjd med resultatet.

Hela processen är enkel från dialog och urval till beställning, det enda kunden måste se till är att en fackman eller någon som förstår hur man samlar ihop delarna till räckan kan komma och montera. Då får du ditt slutresultat som ska håller i många roliga år, det kan inte bli bättre.

 

Retningslinjer som ger trygghet

Det finns nämligen riktlinjer och krav som följs för att säkra mot olyckor och fall. T.ex. ska räcket ha en höjd på minst 1,2 meter om där är en fallhöjd på 2 meter, samt att höjden ska se särskild till att barn inte kan krypa över eller fastna i öppningar. Det är också viktigt för EASYSTEEL att deras kunder känna sig trygga i deras hem. Om du är nyfikan och vill ha mer information se deras hemsida, du kommer inte bli besviken för det finns så många alternativ och lösningar som kan tillfredställa alla smaker.

Om du är tveksam när du ska göra det och om det är rätt tid, tveka inte det bästa tiden att starta ett projekt är nu, där du kan säkerställa kvalitet, säkerhet och hållbarhet samtidigt, och medan erbjudandet finns.