Informasjonskapsler og personvern

Introduksjon

Når du besøker vår nettside samles det inn opplysninger om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre vårt innhold og for å øke kvaliteten på annonsene, som vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at det samles opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning) og unngå videre bruk av vår nettside. Nedenfor har vi utdypet, hvilken informasjon som innsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, som har adgang til dem.

Cookies

Nettsiden bruker «cookies», det er en tekstfil, som blir gjemt på din datamaskin, mobil eller tilsvarende med et formål om å gjenkjenne, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies inneholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies vil annonser kunne bli mindre tilpasset for deg og dukke opp fortere. Du kan dessuten risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt samt at det er innhold, du ikke kan få adgang til.

Nettsiden inneholder cookies fra tredjeparter, som i varierende grad kan gjelde:

  • Google Analytics: Program som brukes til å måle trafikk på nettsiden
  • Adservice: Annonsenettverk som aktiveres ved å klikke på spesifikke linker
  • Partner-Ads: Annonsenettverk som aktiveres ved å klikke på spesifikke linker
  • Adtraction: Annonsenettverk som aktiveres ved å klikke på spesifikke linker

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er alle slags typer informasjon, som i en eller annet omfang kan henføres til deg. Når du bruker vår nettside innsamler og behandler mange slike typer informasjon. Det skjer f.eks. Ved allmenn tilgang til innhold, hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøker, registrerer deg som bruker eller abonnement, øvrig bruk av tjenester eller utførelse av kjøp via nettsiden.

Vi innsamler og behandler typisk følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk opplysninger om din datamaskin, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke side du klikker på (interesser). I det omfang du eksplisitt samtykker til dette og til og med selv oppgir informasjonen som vil bli behandlet: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av innloggingsdetaljer eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har utført tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger uheldig eller ulovlig blir slettet, offentligjort, tapt, svekket eller kommer til kjennskap for uvedkommende, misbrukes eller i øvrig behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene, som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, å registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere de tjenestene du har etterspurt, som f.eks. Å sende ut et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrom, der det er tillatt i henhold til lovgivingen, og vi sletter dem, når de ikke lengre er nødvendige. Perioden er avhenger av karakteren på opplysningene og bakgrunnen for oppbevaringen. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for, hvor eller når informasjonen slettes.

Utgivning av opplysninger

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og eventuelt Klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. Blir utgitt til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter, det er snakk om, i avsnittet om «Cookies» ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.

Vi benytter i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysningene på vegne av oss og kan ikke bruke dem til egne formål.

Videreutgivelse av personopplysninger som navn og e-post m.m. Vil kunne skje, hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandler i EU eller i land, som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid motsette deg bruken av opplysningene. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke for at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene, som behandles om deg er feil har du rett til at å få de rettet eller slettet. Eventuelle forespørsel kan sendes til: hej@findsmagning.dk. Hvis du vil klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:
HL Online
Bredgade 20
1260 København K
Telefon: 60 95 94 83
E-post: hej@findsmagning.dk